Lokalplan 218
 

 

 v/ Niels T. Steffensen

Klik på billedet for at komme til startsiden

Indhold på Webstedet Lokalplan 218 Bevaringsværdighed Det mener jeg Andres synspunkter

 

 

Op
Lokalplanforslaget

 

 

 

 

Lokalplanforslag 218 er i offentlig høring frem til 5. august 2003, der er sidste frist for indsigelser.

Indsigelser, bemærkninger eller ændringsforslag kan sendes til Hvidovre Kommune, Teknisk Forvaltning, Hvidovrevej 278, 2650 Hvidovre eller på teknik@hvidovre.dk, og skal være kommunen i hænde senest den 5. august 2003.

Du har mulighed for at rekvirere lokalplanforslaget i Teknisk Forvaltning, Hvidovrevej 278, 2650 Hvidovre. Tlf. 3639 3500. Forslaget kan også beses på bibliotekerne.

Det var mit ønske at kunne publicere hele lokalplanforslaget - med kortmateriale, luftfotos etc. på disse sider. Men jeg fik afslag på min ansøgning:

Teknisk Forvaltning har modtaget din e-mail af 22. maj 2003 med anmodning om tilladelse til at publicere forslaget til Lokalplan 218 på din web-side.
 
Det skal oplyses, at Hvidovre Kommune ikke kan meddele tilladelse til publicering af de i lokalplanforslaget anvendte kort, herunder annoncekort, forside, luftfoto, kommuneplanrammekort side 17 og planbilag 1.

Jeg har derfor valgt at scanne lokalforslaget ind, og fjerne det materiale, som jeg ikke må publicere.

Lokalplanforslaget blev publiceret således: (Klik her)

Du kan se lokalplanforslag 218 enten ved at klikke på "Lokalplanforslaget" eller læse/udskrive/gemme i  Word format (klik her).

Dokumenterne er gendannet ved indscanning og OCR, og der kan derfor forekomme fejl i forhold til det officielle dokument. Der tages ikke ansvar for følger af sådanne fejl, og læseren opfordres til at fremskaffe originaldokumentet hos Hvidovre Kommune.

  Gå til toppen                 

 

Siden er senest opdateret 06-03-2005                                                  Send en mail til Niels T. Steffensen